fbpx
Smart organisering i hverdagen

Få orden på papirflyten med søndagsboksen!

Denne ideen er hentet av Lisa Woodruff (Organize365), og selv har vi testet den ut i lengre tid nå og for oss fungerer den helt supert!

Ved bruk av denne, får du god kontroll på papirene deres, og de er samlet på ett sted.

I prinsippet fungerer den slik:
Finn deg en halvstor boks, som du kan ha stående på kjøkkenet eller et annet sted som den er lett tilgjengelig. Her putter du både post og ting du må ta stilling til, og gå gjennom i løpet av uka. 
Hver søndag går du gjennom boksen, tar ut alle tingene og spør deg selv ”kan dette vente til neste søndag?” Hvis det kan det, legg jeg det tilbake, men hvis f.eks det er en regning som må betales i løpet av uka, håndterer du den der og da. Det kan også være en bursdagsinvitasjon du putter oppi. Når du da finner den på søndag, kan du legge inn i kalenderen NÅR du skal handle inn gave, eller legge selve gaven der, klar til å gi til vedkommende.

 

Ting du ikke har fått arkivert enda kan også legges her, som f.eks. blodprøvesvar eller diplomer fra barna. Når du finner disse på søndag, kan du planlegge og sette av tid til når du skal arkivere det, om du ikke har tid til å gjøre der og da.

 
Søndagsboksen er tidsbesparende og hjelper deg med å holde papirer på plass.