fbpx

Interiørtjenester

Skal du pusse opp eller ønsker å fornye hjemmet, men er usikker på hva slags stil du liker, hvordan du ønsker å ha det eller hvilke farger som ville passe? 
Har du kanskje noen klare ideer på hva du ønsker deg, men er usikker på om det blir plass?
Eller trenger du noen ideer til smarte løsninger på liten plass?

Med bakgrunn som interiørinnreder og boligstylist, hjelper jeg deg å designe ditt hjem hvor vi legger vekt på din personlighet og smarte oppbevaringsløsninger.

Jeg kommer hjem til deg på en gratis befaring, eller vi tar en prat på skype/Facetime, hvor vi går gjennom dine ønsker å behov.

Ønsker du min hjelp videre, tegner jeg opp et forslag til løsning i 3D til deg, som du kan bruke videre i prosessen med dine håndverkere. Jeg gir deg også forslag til valg av farger, gulv, interiør og møbler, om det er ønskelig. 

Ønsker du kun å få hjelp til "det lille ekstra" for å skape en god atmosfære i hjemmet ditt, hjelper jeg deg med det det jeg kaller"hverdagsstyling".


Etter en gratis befaring vil du motta et konkret og uforpliktende tilbud på pris på ditt prosjekt. 

                                                                        En hobbykrok ble skapt under trappa i en kjellerstue

                                                       
                                                                                         

Vi tilbyr også hjelp til store og små hytteprosjekt. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud!

                                                                                         Hytteanneks på 35kvm


BOLIGSTYLING

En god styling, er med på å øke verdien av boligen din, og med en profesjonell styling, er det er stor sjanse for at du vil få vesentlig mer igjen for den, enn om du ikke gjør noe med den.

En potensiell kjøper må kunne se for seg å selv kunne bo der, ikke at han skal flytte inn i ditt hjem.

Jeg tilbyr boligkunsultasjon før salg, hvor jeg gir deg tips og anbefalinger til hva du kan gjøre for å løfte boligen din noen ekstra hakk, sånn at du får fram det beste ved din bolig, og på den måten kan øke verdien på den.

Jeg tilbyr også styling før boligsalg, hvor jeg bruker det du har av interiør, og evt. fyller på med et par små detaljer etter avtale.

I tillegg samarbeider jeg med dyktige boligstylister som styler alle typer boliger fullt ut, hvor de også bidrar med det som trengs av møbler.

Ta kontakt for en gratis befaring!