fbpx

Om meg


Drømmer du om mer tid til deg selv og de du er glad i? Kunne du tenke deg å bruke tiden din på det som faktisk er viktig og samtidig føle at du er i forkant i hverdagen?

Å starte en rydde- og organiseringsprosess har, klisje som det høres ut, vært min vei til å vinne tilbake kontrollen over eget hjem og hverdag. Det har vært en tidkrevende, men samtidig en veldig lærerik prosess. 
Denne prosessen har også vist seg å være min vei til å hjelpe andre mennesker som opplever samme utfordringer som det vi har gjort. Den har frigjort tid til å gjøre det jeg lenge har hatt lyst til.

Jeg holder til i Oslo-området (men reiser også rundt i resten av landet) og står klare til å hjelpe deg i prosessen mot å leve det livet du drømmer om å leve. 
Jeg kan hjelpe deg til komme i gang med selve rydde- og organiseringsprosessen, og følge deg opp underveis, både på nett og en til en live. Erfaringsmessig er det lettere å komme i gang og ikke minst holde motet oppe når du har noen som støtter deg og heier på deg i prosessen.

    Janne Nesset

Opprinnelig fra Stjørdal utenfor Trondheim, men har bodd i Oslo i 14 år. Gift med Magnus og sammen har vi 2 barn. 
Nora på 9 år og Vetle på 6 år.
Kaoset og hverdagen oppstod for fullt da minstemann kom til verden, samtidig som vi flyttet inn i nytt hus og startet med oppussing. Vi fikk virkelig kjenne på hva dette fysisk og psykisk kunne gjøre med oss. Vi var hele tiden slitne og vi var mye syke. I tillegg ble det mye småkrangling blant alle, for ingenting. Jeg følte at jeg alltid var bakpå og glemte stadig ting. 
Etter å ha ryddet meg gjennom rom for rom i hele huset, ble jeg helt oppsatt på å finne systemer som virkelig fungerer for hele familien, både i huset og i hverdagen. I tillegg tok jeg interiørutdannelse, sånn at jeg kunne skape et helhetlig hjem.
Smart Organisering vokste seg fram tidlig vinter i 2017.
Nå lever vi alle med senkede skuldre og i et hjem vi føler vi har full kontroll over, og jeg brenner nå for å hjelpe andre familier med å skape harmoniske hjem.