fbpx

Om oss


Du trenger ikke være en rotekopp for å føle at du lever i et kaos. Du kan, som meg, like å ha det ryddig rundt deg, men når du er så heldig å få barn, fører det også med seg et hav av utstyr, klær, og ting og tang som rett og slett formerer seg i huset. Og når hverdagen i tillegg treffer deg som verst og tiden er knapp, får du stadig følelsen av å alltid "henge etter". Du føler at du rett og slett mister litt kontrollen, og kanskje også litt kontroll over deg selv. Dette utløser ofte mye irritasjon og frustrasjon, som fort kan gå utover hverandre i den travle hverdagen. Det fysiske miljøet preger oss alle, selv om det bare er litt klær er her og der. Det gjør noe med deg, med dere som foreldre, som par, og til og med som familie.
Som regel er det små justeringer og noen gode systemer som mangler, for at dere skal føle at dere er "ovenpå" igjen, og for at dere ikke skal måtte bruke all ledige tid på å rydde.

Å starte en rydde- og organiseringsprosess har, klisje som det høres ut, vært min vei til å vinne tilbake kontrollen over eget hjem og hverdag. Det har vært en tidkrevende, men samtidig en veldig lærerik prosess. 
Denne prosessen har også vist seg å være min vei til å hjelpe andre mennesker som opplever samme utfordringer som det vi har gjort. Den har frigjort tid til å gjøre det jeg lenge har hatt lyst til.

Jeg holder til i Oslo-området (men reiser også rundt i resten av landet) og står klare til å hjelpe deg i prosessen mot å leve det livet du drømmer om å leve. 
Jeg kan hjelpe deg til komme i gang med selve rydde- og organiseringsprosessen, og følge deg opp underveis, både på nett og en til en live. Erfaringsmessig er det lettere å komme i gang og ikke minst holde motet oppe når du har noen som støtter deg og heier på deg i prosessen.

    Janne Nesset

Opprinnelig fra Stjørdal utenfor Trondheim, men har bodd i Oslo i 14 år. Gift med Magnus og sammen har vi 2 barn. 
Nora på 9 år og Vetle på 6 år.
Kaoset og hverdagen oppstod for fullt da minstemann kom til verden, samtidig som vi flyttet inn i nytt hus og startet med oppussing. Vi fikk virkelig kjenne på hva dette fysisk og psykisk kunne gjøre med oss. Vi var hele tiden slitne og vi var mye syke. I tillegg ble det mye småkrangling blant alle, for ingenting. Jeg følte at jeg alltid var bakpå og glemte stadig ting. 
Etter å ha ryddet meg gjennom rom for rom i hele huset, ble jeg helt oppsatt på å finne systemer som virkelig fungerer for hele familien, både i huset og i hverdagen. I tillegg tok jeg interiørutdannelse, sånn at jeg kunne skape et helhetlig hjem.
Smart Organisering vokste seg fram tidlig vinter i 2017.
Nå lever vi alle med senkede skuldre og i et hjem vi føler vi har full kontroll over, og jeg brenner nå for å hjelpe andre familier med å skape harmoniske hjem.