fbpx

Om meg


Drømmer du om mer tid til deg selv og de du er glad i? Kunne du tenke deg å bruke tiden din på det som faktisk er viktig og samtidig føle at du er i forkant i hverdagen?

Å starte en rydde- og organiseringsprosess har, klisje som det høres ut, vært min vei til å vinne tilbake kontrollen over eget hjem og hverdag. Det har vært en tidkrevende, men samtidig en veldig lærerik prosess. 
Denne prosessen har også vist seg å være min vei til å hjelpe andre mennesker som opplever samme utfordringer som det vi har gjort. Den har frigjort tid til å gjøre det jeg lenge har hatt lyst til.

Jeg holder til i Oslo-området (men reiser også rundt i resten av landet) og står klare til å hjelpe deg i prosessen mot å leve det livet du drømmer om å leve. 
Jeg kan hjelpe deg til komme i gang med selve rydde- og organiseringsprosessen, og følge deg opp underveis, både på nett og fysisk en-til-en. Erfaringsmessig er det lettere å komme i gang og ikke minst holde motet oppe når du har noen som støtter deg og heier på deg i prosessen.

    Janne Nesset

Opprinnelig fra Stjørdal utenfor Trondheim, men har bodd i Oslo i 14 år. Gift med Magnus og sammen har vi 2 barn. 
Nora på 9 år og Vetle på 6 år.
Janne, heter jeg. Gift med Magnus og bor i en tomannsbolig i Oslo med våre to barn. ⠀⠀

Sitter sjelden stille og har alltid et prosjekt på gang. Jeg elsker nemlig å ha mye å gjøre og ha mange baller i luften😃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Jeg liker også å ha det ryddig og pent rundt meg, men jeg er ikke så glad i verken å rydde eller i husarbeid generelt og vil helst bruke minst mulig tid på det. Derfor er jeg stor fan av smarte, effektive løsninger som forenkler hverdagen og sparer meg for masse tid😅
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jeg er opptatt av å få ting gjort på en smart og effektiv måte, uten at det går utover kvaliteten. ⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
I 2017 startet jeg firmaet mitt Smart Organisering og design, hvor jeg hjelper andre travle kvinner med å skape et mer effektivt, harmonisk og fint hjem og med å spare tid i hverdagen💛⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Pr idag tilbyr jeg virtuell coaching og i løpet av våren kommer jeg også ut med et nettkurs🤓⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀