fbpx

Priser hjemme hos deg

TimesprisHjemme hos deg-pakker

Befaring:

Før et prosjekt, kommer jeg hjem til deg på en befaring hvor vi blir litt kjent og hvor du viser meg rundt og forteller om prosjektet ditt. Gjensidig kjemi er viktig og at du er komfortabel med den som kommer hjem til deg. På denne måten får du også mulighet til å danne deg et inntrykk av meg, før du bestemmer deg.
Befaringen koster kr 499,-. Dette blir kreditert, hvis du booker meg for et oppdrag.

ENKEL ØKT 

Dette kan være et fint alternativ hvis du ønsker hjelp til ett konkret rom eller om du har lyst til å prøve ut Smart Organisering, men ikke er helt sikker på om dette er noe for deg eller ønsker å forplikte deg for lengre tid. En enkel økt består av 5 timer.

Det kan også være fint når du vil komme i gang med å rydde selv. Vi kan se på visjonen for hjemmet ditt, lage en fremdriftsplan for ryddingen eller se på hvilke andre metoder som kan være aktuelle slik situasjonen er for deg.

• Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.
Investering kr 4500,-

Liten pakke – Passer fint for mindre prosjekter

Denne pakken passer fint for deg som bor i et lite hus eller leilighet, eller for deg som bare trenger hjelp med en liten del av et ryddeprosjekt. F.eks. et kjøkken eller gangen. 

• Pakken består av 3 økter.

• Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg, om det er aktuelt.
Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.
Investering kr 13 000,-Mellomstor pakke – Favoritt

Denne pakken er for deg som bor i et mellomstort hus eller leilighet, eller ønsker hjelp til litt større prosjekter. Det er for deg som ønsker å ta ryddereisen over litt tid, og som kan gjøre litt selv mellom øktene, for eks. kan vi ta litt av klesskapet sammen, og du fortsetter med resten til neste gang. Eller vi starter med papirhaugen og går gjennom det meste, så fortsetter du alene med arkiveringen. 

• Pakken består av 6 økter.

•Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.

Investering kr 23 000,-


Stor pakke – Mest for pengene

Denne pakken passer fint for deg med et mellomstort til stort hjem, og den tillater oss grave litt dypere. Det er perfekt for deg som er klar til å stå løpet helt ut for å få et smart organisert hjem, og som ikke har mulighet til å gjøre så mye selv mellom øktene. 

• Pakken består av ti økter.

• Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg der det er aktuelt. Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.

Investering kr 36 000,-


PREMIUM PAKKE - VIP

Denne pakken passer fint for deg som ønsker at jeg og teamet mitt tar oss av hele jobben for deg, mens du er bortreist eller på jobb.

  • Sammen går vi gjennom det som skal doneres og det som skal beholdes, før oppstart.
  • Jeg er behjelpelig med å selge klær og gjenstander for deg, der det er aktuelt.
    Provisjon avtales i hvert enkelt tilfelle.

Priser etter størrelse på prosjektet. Ta kontakt nærmere på tlf  92 25 16 87 for befaring og pristilbud.INNKJØP 

Jeg kommer gjerne med forslag til hva du kan kjøpe inn av oppbevaringsbokser og utstyr som vil passe til deg og dine behov, eller jeg kan handle alt inn for deg underveis, med et påslag på 15% av prisen. 


VIKTIG
Full betaling forfaller på kjøpstidspunktet, eller du kan velge å betale 50% ved kjøpstidspunktet og 50% når vi har fullført halvparten av øktene i pakken. Betalinger refunderes ikke. Økter må finne sted innen ett år etter at du har kjøpt pakken. Om du avbestiller mindre enn 24 timer før avtalt oppmøtetidspunkt, vil du bli krevd for 50% av prisen for avtalt timeantall. Det jeg kan garantere er at du blitt møtt med «Null fordommer – 100% glede» om du lar meg hjelpe deg.